Karoliina

Hei,

Nimeni on Karoliina Keskitalo ja kasvatan shetlanninlammaskoiria pienimuotoisesti kotonani Rovaniemellä. Olen 26v. ja alunperin kotoisin Ylitorniolta, josta muutin vuonna 2012 tänne Lapin pääkaupunkiin. Tällä hetkellä asumme rivitalossa. Työskentelen matkailualalla asiakaspalveluvastaavana.

Kennelnimi on äitini vanha. Äitini kasvatti kaksi pentuetta pitkäkarvaisia collieita (pentueet syntyivät 1990 ja 1993). Kennelnimi ”Taikaruskan” on myönnetty äidilleni tammikuussa1995 ja samoihin aikoihin kennelnimi lisättiin näihin kahteen pentueeseen. Valitettavasti colliemme kuolivat minun ollessa pieni ja äidin kasvattaminen loppui siihen. Maaliskuussa 2019 äitini kennelnimen siirto minulle hyväksyttiin, joten kennelnimi saa nyt jatkoa ja uutta tuulta purjeiden alle.

Ensimmäisen shelttini hain Torniosta Jeonan kennelistä. Oman elämäni ilopilleri ja hauskuuttaja Iisa tuli ilostuttamaan elämää keväällä 2017. Shelttihöperöhän minusta heti kerralla tuli ja tässä sitä ollaan!

Kasvattajakurssin suoritin tammikuussa 2019. Olen Shetlanninlammaskoirat Ry:n sekä Suomen kennelliiton jäsen. Toimin myös Rovaniemen Käyttökoirat Ry:n näyttelyjaostossa.

Tavoitteenani on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia, terveita, kauniita ja hyväluonteisia shetlanninlammaskoiria. Minulle koirien terveystutkimukset ovat tärkeitä oli kyseessä koti- tai harrastuskoira.


Kuvan ottanut Tiia Hilli.